ÜDÜLÉS

150 éve működő Egyesületünk

150 éve működő Egyesületünk

Tisztelettel üdvözöljük régi- és újonnan belépő tagtársainkat! 

Közel 150 éve működő Egyesületünk életében a kezdetek óta több szervezeti átalakítás történt. Az egyre gyorsabban változó gazdasági és jogszabályi feltételrendszer, valamint a környezeti változások egészségre gyakorolt hatásai  arra késztetnek bennünket, hogy folyamatosan megújítsuk szociális tevékenységünket, korszerűszítsük segélyezesési rendszerünket, illetve fejlesszük szolgáltatásainkat.

Tagjaink szolgáltatásaink iránti igényei is folyamatosan változnak, ezért a legnagyobb változást a tagságnak nyújtott üdülési szolgáltatások minőségi megújításával értük el, nevezetesen az Egyesület hévízi és hajdúszoboszlói elavult üdülőinek a mai kor igényeinek megfelelő szállodákká történnő átalakításával, illetve folyamatos felújításával.

A közel 20 éves gyakorlathoz híven 2022 január 1. napjától újabb 2 éves időtartamra - kerül sor a tagdíjak és segélyösszegegek emelésére. reméljük, hogy segélyezési- és szinvonalas üdültetési szolgáltatásaink meggyőzik Tagjainkat arról, hogy továbbra is érdemes Egyesületünk tagjának lenni.

A jővőben is mindent megteszünk annak érdekében, mind Egyesületünk Központjában, mind Szállodáinkban, hogy tevékenységünkkel mindig Tagjaink érdekeit szolgáljuk.

Köszünjük Egyesületünhöz való tagi hűségüket.

Tisztelettel:

RUDOLF SEGÉLYEGYESÜLET ÜGYVEZETÉSE ÉS VÁLASZTMÁNYA

INFORMÁCIÓK:

Honlapunkon minden információt megtalálnak réászletesen. Tájákoztatókat és különböző dolumentumokat, melyeket letölthetőek. A kapcsolat menüpontban írhatanak nekünk. Onlie tagságot szintén tudnak létasíteni, melyet hozzátartozóinak, barátainak, isnerősen is ajánljuk szíves figyelmébe.

ÜGYFÉLFOGADÁS:

1077 Budapest, Baross tér 15 I.em

Hétfőtől - csütörtökig 08:00 - 13:00 -ig

Pénteken a személyes ügyfélfogadás szünetel.

ÜZEMSZÜNETEK:

Nyári szünet: 2023.július 15-től 15 munkanap

Téli szünet:2023.december 21-től 6 munkanap

Mielőtt felkeresi irodánkat, kérjük tájékozódjon az ügyintézés lehetőségéről!

Vasúti Alkalmazottak Rudolf Segélyegyesülete

1077 Budapest, Baross tér 15 első és második emelet.

Ügyvezető: Dr. Alberti Sándor Telefon: + 36 1 413 3838
Titkárságvezető: Telefon: + 36 1 413 3838 E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ügyviteli csportvezető: Telefon: + 36 1 413 3831 E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ügyfélszolgálat I. 1 emelet
Ügyviteli csoport segélyezési ügyintézése: Telefon: + 36 1 413 3830 E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tagi üdülés igénybejelentés, szállásfoglalás Telefon: + 36 1 413 3835 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Központi telefonszám: + 36 1 413 3830 E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: rudolfegyesulet.hu

JOGI TANÁCSADÁS

Kizárólag Egyesületi tagok részére ingyenes jogi tanácsadással, de nem jogi képviselettel szolgálunk!

VASÚTI ALKALMAZOTTAK RUDOLF SEGÉLYEGYESÜLETE

1077 Bp., Baross tér.15
06 1 413-3838, 0630/683-0421
rudolf@rudolfegyesulet.hu

VASÚTI ALKALMAZOTTAK RUDOLF SEGÉLYEGYESÜLETE

 

Elérhetőségeink